Pony Power

Pony Power voor Kids is een cursus waarbij de sociale vaardigheden van kinderen in de leeftijd van 6-12 jaar worden gestimuleerd.

Doordat deze trainingen met hulp van een pony worden gegeven, oefenen de kinderen op een speelse, educatieve en praktijkgerichte wijze de sociale omgangsvormen, de lichaamstaal en het samenwerken. Daarbij verbetert hun eigenwaarde, het zelfbewustzijn en het zelfvertrouwen.

De kinderen werken samen aan opdrachten binnen een bepaald thema (communicatie, assertiviteit, samenwerking, etc). Zij ontvangen directe feedback van de pony, maar ook wordt besproken wat er gebeurt tijdens de oefeningen. Deze directe feedback zorgt voor essentiële leermomenten tijdens de trainingen.

De oefeningen vinden plaats vanaf de grond, er wordt niet paard gereden. Kleding en schoenen die vies mogen worden zijn een must tijdens de trainingsmomenten.

De Pony Power cursus bestaat uit:.

  • 5 lessen van 2 uur op maandag van 17u-19u. (6/5, 13/5, 20/5, 27/5, 3/6)
  • een terugkommoment met eten op maandag 24/6/20 van 17u tot 19u.
  • een werkboek
  • een leuke reminder
  • een diploma-uitreiking

Kosten van de cursus bedragen 495,00 euro inclusief materialen, drinken en fruit.

Aantal deelnemers per training is gelimiteerd tot 6 kinderen. Ook in 1 op 1 begeleiding kan de cursus gevolgd worden. Kostprijs is 65 euro per sessie.

Alle trainingen vinden plaats in Het Equibos, Molenberg 41, Deurne-Diest.

Femke Rottiers is een ervaren gecertificeerd coach zowel op het gebied van paarden als met kinderen. Wilt u meer weten over haar achtergrond en opleidingen, neem dan een hier een kijkje.

Meer info vindt je ook op www.ponypowervoorkids.nl of contacteer ons vrijblijvend!

Inschrijven ?

Deelname aan de cursus vindt plaats op volgorde van inschrijving. Indien de cursus vol zit, kan uw kind op de wachtlijst voor een volgende cursus geplaatst worden.

Uw inschrijving wordt geregistreerd na ontvangst van een volledig ingevuld inschrijfformulier. Na betaling van de kosten is de inschrijving definitief.