Skip to content

Het Equizorgbos

3 missies

Het Equizorgbos wil graag …

  1. Jongeren met autisme, ADHD, meerbegaafdheid en/of uitdagingen versterken in hun talenten en veerkracht door hen vaardigheden aan te leren voor een duurzaam en positief welbevinden!
  2. Jongeren met moeilijkheden laten deelnemen aan een zuurstof- en veerkrachttrajecten in de natuur om verder te groeien via onze groene zorgboerderij met therapeutische ondersteuning en expertise.
  3. Dierenwelzijn ondersteunen, door mini-pony’s en andere dieren een warme thuis te geven.

Onze goede doelen steunen ?

  • Vrijwillige hand toesteken in onderhoud of begeleiding van de paarden.
  • Vrijwillige gift of acties organiseren ten voordelen van vzw Het Equizorgbos zodat meer jongeren kunnen aanspraak maken op de zuurstoftrajecten.
  • Organiseer met je bedrijf een ponybuilding als teambuilding en 10% van de opbrengst gaat naar het goede doel. Meer weten? www.actieftalent.be/ponybuilding
  • (Mede)sponsoring Zuurstofprojecten en/of SOVA-trainingen om jongeren te versterken in hun sociale vaardigheden en emoties. (Volledig traject of training = 495€) Vraag naar meer info!
  • Andere: we staan steeds open voor creatieve voorstellen waar we voor elkaar iets kunnen betekenen!

Vrije giften of warme acties zijn welkom op rekeningnummer
BE43 7390 1209 5901, Het Equizorgbos vzw

Elke gift, groot of klein, maakt het verschil wel degelijk. Elke euro telt en wordt zinvol geïnvesteerd in jong talent!  Volg ons op facebook. (Het Equizorgbos vzw)

Daarnaast kan u steeds bij ons te recht voor meer info, vragen en/of suggesties.

De coördinatie en begeleiding gebeurt door Femke Rottiers, een erkend therapeut.  Meer achtergrond en diploma’s vind je bij Equibos/wie. De ondersteuning van de vzw gebeurt door enthousiaste, gedreven vrijwilligers met een hart voor kinderen, dieren en natuur.

bram en dieren

Zuurstofproject

Kids in Nature

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Veerkracht 4-daagse

Boost your energy

DWW_Logo_v1_RGB_1066

Warmste week

Doelen en opbrengsten

Interesse of meer informatie?

In een rustige groene omgeving zorgt het Equizorgbos voor zuurstoftrajecten met een zinvolle dagbesteding tussen de dieren voor jongeren en volwassenen met en zonder een beperking.

Kom je tot rust in de natuur? Hou je van dieren en/of dieren te verzorgen?

Bel of mail voor extra vragen, een vrijblijvende afspraak of kennismaking!

Alvast bedankt!